Boek Een moord kost meer levens van Peter R. de Vries wordt dramaserie op Videoland

Boek Een moord kost meer levens van Peter R. de Vries wordt dramaserie op Videoland
Familie De Vries betrokken bij verfilming

Nieuws :

Videoland komt met een nieuwe bijzondere serie, het boek Een moord kost meer levens van Peter R. de Vries wordt namelijk verfilmd. Bij dit project is ook de familie van De Vries betrokken. De misdaadverslaggever werd in 2021 vermoord.

Schokkend levensverhaal Paul Spruit
Het gaat om een waargebeurd verhaal, dat wordt onderzocht en verteld door Peter R. de Vries. Hij publiceerde het boek in 1994 en vond het zijn ‘beste boek’. De serie draait om het aangrijpende levensverhaal van Paul Spruit. Zijn vader werd opgepakt voor twee moorden op kinderen en Pauls leven gaat een donkere kant op. Hij doodt zijn gewelddadige stiefvader en belandt in het criminele circuit. De hoofdrollen worden gespeeld door Chris Peters en Jacob Derwig.

Familie Peter R. de Vries is trots
De familie van Peter R. de Vries, kinderen Royce en Kelly en hun moeder Jacqueline, zijn nauw betrokken bij de verfilming van het boek: “Wij zijn ontzettend trots dat de serie van Een moord kost meer levens binnenkort op Videoland te zien zal zijn”, laten zij weten. “Het was een droom van onze vader om dit boek, hij noemde het zelf zijn beste boek, te verfilmen. Wat hij zelf ooit al was gestart samen met producent Lucio Messercola, hebben wij nu als familie samen verder kunnen afmaken. Het is een bijzonder traject geweest en wij zijn dankbaar voor alle mensen die hebben meegewerkt om deze serie tot stand te laten komen.”

Een moord kost meer levens is in het najaar te streamen bij Videoland, wanneer de startdatum bekend is lees je dat bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's