Portugal - Nederland live op tv en online (EK voetbal onder 21)

Portugal - Nederland live op tv en online (EK voetbal onder 21)
Gaat Nederland nu wel winnen?

Sport :

De eerste wedstrijd in het EK voetbal voor landenteams onder 21 werd er eentje voor Nederland om redelijk snel te vergeten, maar verliezen deden ze niet. Tegen Portugal moeten de Nederlanders laten zien wat ze waard zijn. De wedstrijd is vanaf 18.00 uur live te zien op NPO 2 en online via NOS.nl en een livestream via Gids.tv.

Lees en bekijk ook het volledige speelschema van het EK voetbal onder 21.

Eerste duel
Het goede nieuws voor Nederland is dat ze de eerste wedstrijd tegen België niet hebben verloren. Dat kwam overigens voor het grootste deel door de doelman van dienst, Bart Verbruggen. Overigens kreeg Nederland niet absoluut geen kansen, maar België was lange tijd wel de beste ploeg van het veld.

Portugal
Dat er in de tweede wedstrijd gewonnen moet worden om nog kans te maken op een plek in de eindstrijd, is duidelijk. Dan moet gewonnen worden van Portugal, die in de eerste wedstrijd op verrassende wijze verloren van gastland Georgië met 0-2. Als zij stand willen houden, moeten ze deze wedstrijd dus ook winnen.

De wedstrijd Portugal - Nederland tijdens het EK voetbal onder 21 is op zaterdag 24 juni om 18.00 uur te zien op NPO 2, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. De samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's