Nederland - Georgië live op tv en online (EK voetbal onder 21)

Nederland - Georgië live op tv en online (EK voetbal onder 21)
Laatste kans voor Nederland en Erwin van der Looi

Sport :

Het is tot nu toe een klein beetje een kleurloos toernooi voor Jong Oranje. Na twee remises tegen respectievelijk België (0-0) en Portugal (1-1) moet er in de laatste wedstrijd van de groepsfase gewonnen worden om een plek in de kwartfinale veilig te stellen. De tegenstander is ogenschijnlijk de makkelijkste, maar niets blijkt minder waar. De wedstrijd tussen Nederland en Georgië is op dinsdag 27 juni om 18.00 uur te zien op NPO 2, NOS.nl en de livestream bij Gids.tv.

Jong Oranje
De ploeg van Erwin van de Looi heeft een overwinning nodig om de knock-outfase te behalen. Op papier zou Georgië de perfecte tegenstander zijn, maar die ploeg doet het juist erg goed. Jong Oranje moet er dus echt wel even tegenaan.

Gastland
Het gastland Georgië is wel redelijk aan het verrassen op dit toernooi. Zo werd in de eerste wedstrijd gewonnen van Portugal en in de tweede wedstrijd pakte ze een punt tegen België. Ze staan nu bovenaan in de groep en bij een punt tegen Nederland gaan ze door naar de knock-outfase.

De wedstrijd Nederland - Georgië tijdens het EK voetbal onder 21 is op dinsdag 27 juni om 18.00 uur te zien op NPO 2, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. De samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's