Vanaf deze datum is Transformers: Rise of the Beasts te streamen in jouw thuisbioscoop

Vanaf deze datum is Transformers: Rise of the Beasts te streamen in jouw thuisbioscoop
Zomerblockbuster van 2023 nu ook thuis

Film :

Vanaf 10 augustus is de film Transformers: Rise of the Beasts als premium huur (á 13,99 euro) en/of koopfilm (á 15,99 euro) te zien op Pathé Thuis, vanaf 24 augustus is de film ook te huur op dezelfde dienst en andere VOD-diensten.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series in de (thuis)bioscoop op Gids.tv.

Ook op SkyShowtime?
De zomerblockbuster van de distributeur Universal is waarschijnlijk ook binnenkort beschikbaar op de streamingdienst SkyShowtime. Normaliter is de film 162 tot 192 dagen na de release in de bioscoop te zien op de dienst. Dat zou neerkomen op mid-november tot mid-december 2023. Wanneer de exacte datum van release bekend is, lees je dat op Gids.tv.

Bron: Paramount

Het verhaal
In de jaren 90 voegen de Maximals, Predacons en Terrorcons zich in de hevige strijd op aarde tussen de Autobots en de Decepticons. Noah is een doodgewone jongen uit Brooklyn die samen met de zeer ambitieuze researcher Elena bij dit gevecht betrokken raakt. Intussen nemen Optimus Prime en de Autobots het op tegen Scourge, een nieuwe aartsvijand die het op hun totale ondergang gemunt heeft.

Lees hier onze filmrecensie van Transformers: Rise of the Beasts.

Cast
Naast Anthony Ramos zijn ook Dominique Fishback en Luna Lauren Velez te zien in deze film. De stemmen van Ron Perlman, Peter Cullen, Michelle Yeoh en Peter Dinklage zijn te horen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Steven Caple Jr. (Creed II).

Lees hier waar je Transformers: Rise of the Beasts kunt kijken. Genre: science fiction, avontuur, actie. Tijdsduur: 127 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's