TV-recensie: Bla Bla Bla met Schaap is gezellige televisie met Elise Schaap uit haar comfortzone

TV-recensie: Bla Bla Bla met Schaap is gezellige televisie met Elise Schaap uit haar comfortzone
Nieuwe dialectenshow met veel bekende en onbekende Nederlanders

Kijktip :

Vanaf 27 juli is het programma Bla Bla Bla met Schaap te zien op RTL 4. Actrice Elise Schaap maakt haar presentatiedebuut en trekt in het nieuwe programma naar verschillende regio's in Nederland. Ze probeert het accent onder de knie te krijgen en wacht de spannende test: ze moet het spreken zonder dat iemand doorheeft dat ze een buitenstaander is.

Bla Bla Bla met Schaap gemist? Bekijk hier de uitzending op Gids.tv

Van zangeres Gerda Schilder tot Haagse taxichauffeur
Van de makers van De TV Kantine komt dit nieuwe RTL-programma waarin het dialect centraal staat. In Bla Bla Bla met Schaap dagen verschillende BN'ers Elise Schaap uit om zich hun accent eigen te maken. De ster uit Familie Kruys en misdaadserie Undercover gaat bijvoorbeeld in de leer bij Simon Keizer om het Volendams onder de knie te krijgen. In de derde aflevering staat het Haagse dialect op het programma.

Actrice Elise Schaap is zangeres Gerda Schilder in het programma 'Bla Bla Bla met Schaap'

Beoordeling van Gids.tv
Fans van Elise Schaap mogen dit natuurlijk niet missen. De koningin van de typetjes gaat in de eerste drie afleveringen aan de slag in Limburg, Volendam en Den Haag. Vooral in de eerste aflevering is de actrice bloednerveus: gaat het allemaal wel lukken? Elise gaat duidelijk uit haar comfortzone als verkoopster in een banketbakkerij, zangeres en taxichauffeur. Ze trekt alles uit de kast om het tot een succes te maken en daarmee vraagt ze ook haar partner Wouter de Jong voor goede raad. Verder zien we onder andere ook Linda de Mol, Anna Drijver, Chantal Jansen en Huub Stapel voorbij komen. Het leuke format brengt niets nieuws onder de zon, maar het is te prijzen in deze komkommertijd op de Nederlandse televisie dat we niet naar herhalingen zitten te kijken. En de zeer talentvolle en prachtige Elise Schaap is gewoon goud.

Vanaf 27 juli 2023 is het programma Bla Bla Bla met Schaap iedere donderdag en vrijdag om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Je kunt Bla Bla Bla met Schaap terugkijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV