Recensie: Soulcatcher (Operacja: Soulcatcher) is krankzinnige actiethriller uit Polen

Recensie: Soulcatcher (Operacja: Soulcatcher) is krankzinnige actiethriller uit Polen
Met Piotr Witkowski en Jacek Koman

Film :

Vanaf 2 augustus is de film Soulcatcher te zien op Netflix. De streamingdienst trakteert ons op een nieuwe productie uit Polen met acteur Piotr Witkowski in de hoofdrol. Verwacht weinig, dan krijg je meer. Lees hier de filmrecensie van Soulcatcher.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Gevaarlijke machine
Een militaire aannemer die is ingehuurd om een wapen in beslag te nemen dat mensen in woeste moordenaars verandert, zoekt wraak wanneer zijn broer het slachtoffer wordt van het gevaarlijke apparaat.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 45% | IMDb ★ 4,2

Zet je schrap voor veel doden, klappertjespistolen en mitrailleurs gecombineerd een vleugje romantiek en explosies uit de computer. Met een vrij bizar verhaal - een apparaat maakt van mensen moordmachines - scoort Netflix wederom weinig punten van ons, maar waarschijnlijk weer veel punten van de kijker. Acteur Piotr Witkowski doet wat hij moet doen in deze actiethriller, die maar niet van de grond wil komen. Met zeer slechte special effects, een constant trillende camera in de actiescenes en lelijke computeranimatie komen we met deze film er toch wat bekaait van af. Met een beetje fantasie ga je nog wel mee in het verhaal, maar dit hebben we in soortgelijke films toch echt al véél beter gezien. Anderhalve ster.

Cast
Naast Piotr Witkowski (Lesson Plan) en Jacek Koman (Children of Men) is ook Michalina Olszańska (Sobibor) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Daniel Markowicz (Diablo: The Utimate Race).

Vanaf 2 augustus 2023 is deze film Soulcatcher te zien op Netflix. Genre: actie, avontuur, science fiction. Tijdsduur: 98 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's