Dertigers-fans opgelet: dit is de datum van het definitieve afscheid

Dertigers-fans opgelet: dit is de datum van het definitieve afscheid
Speciale kerstspecial waarbij de dertigers weer bij elkaar komen

Kijktip :

Het laatste seizoen van het populaire programma Dertigers is deze zomer te zien op NPO 3, maar de finale daarvan is niet het defintieve einde van onze favoriete 'dertigers'. Aan het einde van dit jaar komt er namelijk nog een kerstspecial, voor de feestdagen in december.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Verrassingsdiner
Tijdens de feestdagen zoeken de vrienden elkaar nog een keer op om samen Kerst te vieren: de 'dertigers' worden 'veertigers' en dit is de laatste keer dat ze als 'dertigers' gezamelijk een kerstmaal kunnen eten. Een laatste afscheidsfeestje met op het menu de vertrouwde groepsdynamiek, maar ook een aantal grote verrassingen...

Lees ook onze serierecensie van Dertigers.

25 miljoen streamstarts
Voor de mensen die het nog niet kennen - met bijna 25 miljoen streamstarts op NPO Start over de drie seizoenen misschien wel bijna onmogelijk: de serie Dertigers vertelt de verhalen van een hechte vriendengroep van dertigers deelt lief en leed en een gemeenschappelijk trauma, dat met geheimen omgeven is.

De laatste reguliere aflevering van Dertigers is op donderdag 10 augustus te zien op NPO 3. Het volledige seizoen is nu al te zien op NPO Plus. De kerstspecial is ergens voor de Kerstdagen te zien op NPO 3. Lees hier waar je Dertigers kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's