B&B vol liefde: de reünie is zondag te zien bij RTL 4: hoe is het nu met de deelnemers?

B&B vol liefde: de reünie is zondag te zien bij RTL 4: hoe is het nu met de deelnemers?
Art Rooijakkers blikt terug en spreekt kandidaten

Kijktip :

Zaterdag kon je kijken naar de laatste aflevering van dit seizoen van het immens populaire B&B vol liefde. Maar je hoeft nog niet te treuren om het einde van het spraakmakende datingprogramma, zondag kun je namelijk alweer genieten van de reünie.

B&B vol liefde gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Enorm veel kijkers
Tijdens de zomerse weken hoefde je je de afgelopen zeven weken niet te vervelen als je favoriete programma’s een zomerstop hadden. B&B vol liefde vulde dit gapende gat, dagelijks zaten zo’n miljoen (!) mensen klaar om te zien hoe diverse B&B-eigenaren in het buitenland op zoek gingen naar een nieuwe liefde. Nu is het de grote vraag of er daadwerkelijk liefde is opgebloeid, Art Rooijakkers blikt terug en spreekt met de kandidaten om te ontdekken hoe het nu met hun liefdesleven gaat.

Hoe gaat het met Olof, Petri en Walter?
Ook deze keer kwamen allerlei bijzondere mensen voorbij die zich in het buitenland vol op het datingleven stortten. Zo waren de kijkers weg van Olof, die kwam logeren bij Marian, maar helaas ontstond er geen liefde. Hoe is het nu met deze twee? Daarnaast zorgde ‘tantra-Walter’ voor heel wat reacties vanwege zijn spirituele uitspattingen met de dames die bij hem op bezoek kwamen. In de reünie zien we of hij wellicht nog een nieuwe vriendin aan de haak heeft geslagen. En hebben de knappe Joy en ongemakkelijke Petri een nieuwe liefde gevonden?

B&B vol liefde: de reünie is zondag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's