Nieuw seizoen Ik hou van Holland start zaterdag: Linda de Mol neemt stokje Rob Kemps weer over

Nieuw seizoen Ik hou van Holland start zaterdag: Linda de Mol neemt stokje Rob Kemps weer over
Richard Groenendijk is nieuwe teamcaptain

Kijktip :

Vanaf zaterdag 2 september kun je weer kijken naar nieuwe afleveringen van Ik hou van Holland. De oer-Hollandse quiz keert met een nieuw seizoen terug bij SBS6, evenals de oude vertrouwde presentatrice Linda de Mol.

Ik hou van Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Linda blij met terugkeer
Vorig jaar werd Ik hou van Holland eenmalig een seizoen gepresenteerd door Rob Kemps. Na alle ophef rond Linda’s omstreden geliefde Jeroen Rietbergen besloot ze haar werkzaamheden neer te leggen. Wel praatte ze Miljoenenjacht aan elkaar. De Mol liet eerder al weten ontzettend uit te kijken naar haar terugkeer bij de spelshow.

Nieuwe teamcaptains
In Ik hou van Holland worden twee teams met bekende Nederlanders aan de tand gevoeld worden over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en typisch Hollandse weetjes. In dit seizoen wordt Linda ondersteund door teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Richard Groenendijk, die deze taak voor het eerst op zich neemt. Eerder was Leo Alkemade de teamleider.

Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 2 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's