Streamingrecensie: sciencefictionfilm 65 met Adam Driver staat nu op Netflix

Streamingrecensie: sciencefictionfilm 65 met Adam Driver staat nu op Netflix
Van de makers van A Quiet Place en Haunt

Film :

Vanaf 16 september is de film 65 te zien op Netflix. In maart 2023 beleefde deze productie met topacteur Adam Driver nog zijn première in de bioscopen en nu vliegt de film rechtstreeks de filmbibliotheek van Netflix in. Zeker geen perfecte film, maar prima vermaak voor een zaterdagavond thuis op de bank. Lees hier de filmrecensie van 65.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Million years ago prehistoric earth had a visitor"
Na een rampzalige crash op een onbekende planeet ontdekt piloot Mills al snel dat hij eigenlijk op aarde is gestrand... 65 miljoen jaar geleden. Nu, met slechts één kans op redding, moeten Mills en de enige andere overlevende, Koa, hun weg vinden door onbekend terrein vol met gevaarlijke prehistorische wezens in een episch gevecht om te overleven.

Acteur Adam Driver (Mills) en Ariana Greenblatt (Koa) in de film '65'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 61% | IMDb ★ 5,7

Het is altijd een feest als acteur Adam Driver zich laat zien in een nieuwe productie die gelijk doet denken aan de beroemde Jurassic World-films. 65 is in de praktijk een vrij simpele sciencefictionthriller die een paar dingen goed doet: de dinosauriërs worden goed neergezet als angstaanjagende monsters en de special effects zijn een plus. Daarnaast gaat de film tot het einde toe niet vervelen. Lees hier onze volledige filmrecensie van 65.

Cast
Naast Adam Driver (Star Wars: The Rise of Skywalker) en Ariana Greenblatt (Avengers: Infinity War) zijn ook Chloe Coleman (Avatar: The Way of Water) en Nika King (Euphoria) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Scott Beck en Bryan Woods (Haunt).

Vanaf 16 september 2023 is de film 65 te zien op Netflix. Genre: thriller, science-fiction, avontuur, drama. Tijdsduur: 90 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's