Maarten van Rossem gruwelt van Jurassic World: Dominion: "Verschrikkelijk, werkelijk"

Maarten van Rossem gruwelt van Jurassic World: Dominion: "Verschrikkelijk, werkelijk"

Dinsdag 7 juni 2022 om 08:40

De nieuwe Jurassic World-film Dominion is verschenen in de bioscopen en dinoliefhebbers van over de hele wereld genieten er weer met volle teugen van. Maarten van Rossem niet. Na het zien van de trailer aan tafel bij BEAU vliegen de kwalificaties in de rondte: van "verschrikkelijk" tot "treurig Hollywoodspektakel".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Maarten van Rossem</em> gruwelt van <em>Jurassic World: Dominion</em>: &quot;Verschrikkelijk, werkelijk&quot; De nieuwe Jurassic World-film Dominion is verschenen in de bioscopen en dinoliefhebbers van over de hele wereld genieten er weer met volle teugen van. Maarten van Rossem niet. Na het zien van de trailer aan tafel bij BEAU vliegen de kwalificaties in de rondte: van "verschrikkelijk" tot "treurig Hollywoodspektakel". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Jurassic ParkDe rest van de tafel - Gijs Rademaker, Francis van Broekhuizen en paleontoloog Melanie During - is wél enthousiast, hoewel ook zij hun twijfels hebben bij de realiteitsfactor van de film. Van Rossem geeft wel toe dat hij bij het uitkomen van de eerste Jurassic Park in 1993 in de bioscoop zat met het gevoel: "Dat ik dit nog mag zien." Overigens vond hij ook die productie van Steven Spielberg "een belachelijke film". Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Maarten van Rossem gruwelt van Jurassic World: Dominion: "Verschrikkelijk, werkelijk"

Jurassic Park
De rest van de tafel - Gijs Rademaker, Francis van Broekhuizen en paleontoloog Melanie During - is wél enthousiast, hoewel ook zij hun twijfels hebben bij de realiteitsfactor van de film. Van Rossem geeft wel toe dat hij bij het uitkomen van de eerste Jurassic Park in 1993 in de bioscoop zat met het gevoel: "Dat ik dit nog mag zien." Overigens vond hij ook die productie van Steven Spielberg "een belachelijke film".

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's