Who’s That Girl start zondag op NPO 3 met levensverhaal van Jessie Jazz Vuijk

Who’s That Girl start zondag op NPO 3 met levensverhaal van Jessie Jazz Vuijk
Ook Maxime Meiland doet boekje open

Kijktip :

Vanaf zondag 24 september kun je kijken naar een bijzondere versie van Het mooiste meisje van de klas, namelijk Who’s That Girl Dit programma draait om de levensverhalen van bekende Nederlandse dames en wordt uitgezonden op NPO 3.

Who’s That Girl gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Levensverhalen bekende vrouwen
Volgens AVROTROS gaat het om vrouwen die vroeger al opvielen en altijd al de wens hadden om beroemd te worden. De meiden gaan terug in de tijd, halen herinneringen op aan wie ze waren en kijken naar de jonge vrouw die ze nu zijn geworden. De bekende sterren die meedoen aan dit programma zijn onder anderen realityster Maxime Meiland, influencer Dionne Slagter en zangeres Sarita Lorena.

Jessie Jazz Vuijk
De eerste aflevering staat Jessie Jazz Vuijk centraal. Ze groeit bij haar moeder op in het Rotterdamse Kralingen. Waar de relatie met haar moeder heel hecht is, heeft ze met haar vader juist een moeizame band. Vanaf haar twaalfde heeft ze jarenlang geen contact met hem. Jessie verhuist op die leeftijd naar de weilanden van het Westland. Wanneer Jessie in 2015 tot Miss Nederland gekroond wordt, gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Ze reist de wereld over als model, begint haar eigen YouTube-kanaal en ontmoet de liefde van haar leven: Kaj Gorgels. Jessie haar leven lijkt volledig op de rit. Eind 2022 krijgt haar leven een verschrikkelijke wending.

Who’s That Girl is vanaf 24 september iedere zondag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Who’s That Girl terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's