GoedNieuws Vandaag is vanaf maandag 2 oktober te zien bij SBS6

GoedNieuws Vandaag is vanaf maandag 2 oktober te zien bij SBS6
Een positieve blik op de actualiteiten

Kijktip :

Wie behoefte heeft aan wat positiviteit kan vanaf maandag 2 oktober terecht bij SBS6. Het nieuwe programma GoedNieuws Vandaag brengt namelijk elke werkdag het nieuws met een optimistische blik.

GoedNieuws Vandaag gemist? Kijk alle afleveringen terug bij Gids.tv en KIJK.nl.

Klaar met negatieve blik
Uit onderzoek blijkt dat veel mensen klaar zijn met de negatieve blik op het nieuws. In deze tijden hebben veel tv-kijkers juist behoefte aan wat positiviteit en daar speelt GoedNieuws Vandaag op in. Deze keer gaat het niet alleen maar over oorlog, natuurrampen en criminaliteit. Zo worden hier bijvoorbeeld wetenschappelijke doorbraken op medisch vlak, duurzame vredesonderhandelingen en een inzamelingsactie om een buurtbewoner te helpen in beeld gebracht.

Duiders
GoedNieuws Vandaag wordt gepresenteerd door Donatello Piras en Nikki Herr. In de studio schuiven Sofie van den Enk, Raymond Mens, Talitha Muusse en Rens de Jong aan als duiders van het nieuws. Daarnaast zijn er zo’n twintig inhoudelijke experts uit de praktijk die zo nu en dan hun licht laten schijnen op het nieuws uit hun vakgebied, zoals zorgjournalist en hoofdredacteur van Tijdschrift voor Verzorgenden Rhijja Jansen, psycholoog Najla Edriouch en Hendrik Atze van Doezum, hij is Geschiedenisdocent van het Jaar 2022.

GoedNieuws Vandaag is vanaf maandag 2 oktober iedere werkdag om 18.00 uur live te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van GoedNieuws Vandaag terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV