AZ - Legia Warschau live op tv en online (groepsfase Conference League)

Tweede wedstrijd in groepsfase

Sport :

Het eerste duel in de Conference League was een pijnlijke voor de Alkmaarders: ze gaven namelijk een 3-0 voorsprong uit handen. In eigen stadion moeten ze daarom een succesje halen. De wedstrijd tegen het Poolse Legia Warschau is donderdag 5 oktober om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - Legia Warschau

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Geen kannen en kruiken
De eerste Conference League-avond was een pijnlijke voor de Alkmaarders. Waar het na één helft allemaal in kannen en kruiken leek te zijn, gaf AZ het in de tweede helft volledig uit handen en maakte Zrinjski in de 81ste minuut zelfs de winnende goal via invaller Kozulj. Hoe dat exact kon gebeuren is voor veel fans en voetballiefhebbers nog steeds compleet onduidelijk.

Legia
Tijd voor AZ dus om revanche te nemen en dat kan in de tweede wedstrijd tegen Legia Warschau. De huidige nummer 2 van de Poolse competitie - die ook nog eerste kunnen worden op verliespunten - is de tegenstander. Zij wonnen hun eerste wedstrijd wel, en dan ook nog van de grote favoriet van de poule: het Engelse Aston Villa. Dat deden ze met 3-2.

De groepsfasewedstrijd AZ - Legia Warschau is op donderdag 5 oktober om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.40 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.