Live stream AZ - Legia Warschau (groepsfase Conference League)

Live stream AZ - Legia Warschau (groepsfase Conference League)

Kijk donderdag 5 oktober vanaf 21.00 uur LIVE naar AZ - Legia Warschau via de livestream hieronder.

Live stream <em>AZ - Legia Warschau</em> (groepsfase Conference League) Kijk donderdag 5 oktober vanaf 21.00 uur LIVE naar AZ - Legia Warschau via de livestream hieronder. Donderdag spelen AZ en Legia Warschau tegen elkaar in de groepsfase van de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je AZ - Legia Warschau op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten AZ - Legia Warschau De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting AZ - Legia Warschau (groepsfase Conference League) Bekijk deze video » AZ - Legia Warschau is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Donderdag spelen AZ en Legia Warschau tegen elkaar in de groepsfase van de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je AZ - Legia Warschau op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - Legia Warschau

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

AZ - Legia Warschau is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV