Bureau Rotterdam start dinsdag bij RTL 4: gelijk burenruzie met messen

Bureau Rotterdam start dinsdag bij RTL 4: gelijk burenruzie met messen
Ewout Genemans volgt politie in havenstad

Kijktip :

Vanaf dinsdag 10 oktober kun je bij RTL 4 kijken naar de nieuwe realityserie Bureau Rotterdam. Ewout Genemans gaat deze keer naar onze havenstad om mee te lopen met de politie en met eigen ogen te zien wat de agenten allemaal meemaken.

Bureau Rotterdam gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Rotterdam
Genemans volgt twaalf agenten van Rotterdamse bureaus en met hen draait hij zowel dag- als nachtdiensten. Hij maakt van alles mee: van het achtervolgen en oppakken van dieven tot kinderen die met wapens rondlopen, verkeersongelukken en vechtpartijen. Eerder liep hij mee met de politie in de steden Amsterdam, Eindhoven, Den Haag en Arnhem.

Messen bij burenruzie
In de eerste aflevering is te zien dat het helemaal misgaat in een Rotterdamse woonwijk wanneer bij een burenruzie messen worden getrokken. Agenten Nadia en Joyce moeten de gemoederen zien te bedaren. Ewout ziet hoe Keashia en Brian met gevaar voor eigen leven een wandelende man van de snelweg plukken. En Jacco en Guido treffen een vuurwapen aan bij een wel erg jonge verdachte.

Bureau Rotterdam is vanaf dinsdag 10 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Bureau Rotterdam terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's