Schokkende gedachtegang Fouad L. onthuld: 'Vrouwen vervangen door kunstmatige baarmoeders'

Schokkende gedachtegang Fouad L. onthuld: 'Vrouwen vervangen door kunstmatige baarmoeders'

Woensdag 4 oktober 2023 om 21:43

Een week na het tragische incident in Rotterdam, waarbij drie onschuldige mensen om het leven kwamen door schietgeweld, blijven de inwoners met ongeloof achter over wat er zich in hun stad heeft afgespeeld. Vandaag is de verdachte Fouad L. voorgeleid aan de rechter-commissaris door het Openbaar Ministerie.

Tekst gaat verder onder de video.

Schokkende <em>gedachtegang Fouad L.</em> onthuld: 'Vrouwen vervangen door kunstmatige baarmoeders' Een week na het tragische incident in Rotterdam, waarbij drie onschuldige mensen om het leven kwamen door schietgeweld, blijven de inwoners met ongeloof achter over wat er zich in hun stad heeft afgespeeld. Vandaag is de verdachte Fouad L. voorgeleid aan de rechter-commissaris door het Openbaar Ministerie. Tekst gaat verder onder de video. VrouwenIn al zijn overdenkingen komt zijn sterke afkeer van vrouwen naar voren. Hij beweert dat hij nooit een relatie heeft gehad omdat mensen met Asperger's zoals hijzelf immuun zijn voor de vermeende manipulaties van vrouwen. Zijn opvattingen gaan echter veel verder: hij pleit voor een wereld die uitsluitend door mannen wordt bewoond en stelt voor dat vrouwen worden vervangen door kunstmatige baarmoeders. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Schokkende gedachtegang Fouad L. onthuld: 'Vrouwen vervangen door kunstmatige baarmoeders'

Vrouwen
In al zijn overdenkingen komt zijn sterke afkeer van vrouwen naar voren. Hij beweert dat hij nooit een relatie heeft gehad omdat mensen met Asperger's zoals hijzelf immuun zijn voor de vermeende manipulaties van vrouwen. Zijn opvattingen gaan echter veel verder: hij pleit voor een wereld die uitsluitend door mannen wordt bewoond en stelt voor dat vrouwen worden vervangen door kunstmatige baarmoeders.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's