Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in november 2023

Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in november 2023
Met onder meer André Hazes: The Next Chapter

Film :

In november zullen de temperaturen langzaam weer gaan zakken en dat betekent dat de dekentjes weer uit de kast getrokken kunnen worden om weer wat avondjes op de bank voor de televisie te verblijven. De streamingdiensten maken dat wat makkelijker door met veel nieuwe titels te komen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2023.

5 kijktips van Gids.tv

Soof 3 (2 november)

Videoland (film)

Bron: DFW
Soof heeft eindelijk haar leventje lekker op de rit. Ze is best gelukkig, de 'Kooksoof' loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt stort ze zich op de aanstaande huwelijk van Sascha. Wanneer leert ze hulp toe te laten. Lees hier waar je Soof 3 kunt kijken.

De Jeugdkliniek - Als Niets Meer Werkt, S2 (7 november)

Videoland (docuserie, bingen)

Bron: Videoland / Tom Cornelissen
Sinds het eerste seizoen is de vraag naar goede zorg voor jongeren met serieuze problemen alleen nog maar toegenomen. De problemen zijn heftiger dan ooit en de wachtlijsten zijn enorm, jongeren moeten soms maanden wachten op hulp. Waar de klassieke Nederlandse jeugdzorg al meer dan 30 jaar problemen ervaart met de eigen organisatie, onveiligheid en personeelstekorten, is in Nederland ook een plek waar juist jongeren uit heel de wereld herstel en een nieuw leven vinden. Yes We Can Clinics opent daarom nogmaals haar deuren voor Ewout. Bekijk hier waar je De Jeugdkliniek - Als Niets Meer Werkt kunt streamen.

Een Moord Kost Meer Levens (14 november)

Videoland (serie, bingen)

Chris Peters als Paul Spruit in 'Een moord kost meer levens'. Bron: Videoland
Deze dramaserie is gebaseerd op het levensverhaal van Paul Spruit en neemt de kijker mee in de huid en het hoofd van een moordenaar, in de jaren '80. De serie is gebaseerd op het boek van Peter R. de Vries. De serie werpt een blik op de belevingswereld van Paul: is waar je wieg staat bepalend of heb je je lot in eigen hand? Bekijk hier waar je vanaf 14 november Een Moord Kost Meer Levens kunt streamen.

André Hazes: The Next Chapter (18 november)

Videoland (serie, première)

Bron: Videoland
In dit vervolg van de documentaire Crossroads zien we hoe André Hazes doorpakt in zijn 'nieuwe leven'. Afkicken van een verslaving is niet een einde maar juist het begin van een nieuwe manier van leven. Hoe pakt hij dit leven weer op? En hoe claimt hij zijn plek op het podium weer terug na bijna twee jaar afwezigheid? Bekijk hier waar je vanaf 18 november André Hazes: The Next Chapter kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit één aflevering) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 2 december.

Only You (25 november)

Videoland (film)

Clair Bender en Egbert-Jan Weeber in 'Only You'. Bron: Independent Films
Het verhaal gaat over Elisabeth. Zij staat op het punt te trouwen met haar jeugdliefde. Alles in haar leven gaat eigenlijk zoals het komt en je zou kunnen zeggen dat ze gelukkig is. Arthur staat op het punt alles achter zich te laten voor een lange reis. Als de twee elkaar ontmoeten, verandert alles. Lees hier waar je Only You kunt kijken.

Verder op Videoland

  • No Time To Die (1 november, film) James Bond is niet meer actief bij de geheime dienst en woont en leeft in Jamaica, totdat goede vriend Felix Leiter om zijn hulp vraagt als zij een gekidnapte wetenschapper niet kunnen vinden. Kijk ook de trailer.

Naast No Time To Die zijn ook de andere films van Daniel Craig in de rol van James Bond, getiteld Casino Royal, Quantum of Solance, Skyfall en Spectre, te zien.

  • Marokkaanse Bruiloft (3 november, film) Yasmine heeft maar één droom: een succesvolle advocaat worden. Ze werkt er keihard voor, maar haar omgeving maakt zich zorgen om haar vrijgezellenstatus. Aangemoedigd door haar vriendinnen dwingt ze zichzelf om open te staan voor liefde en dan vindt ze plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen. Terwijl in haar omgeving het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, groeien Yasmine’s twijfels. Lees ook onze recensie.
  • SAS Rogue Heroes, S1 (20 november, serie, bingen) Een historische dramaserie die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. In het bruisende Caïro van 1941 bedenkt de jonge militaire officier David Stirling een radicaal plan dat tegen alle oorlogsregels ingaat: de vijand aanvallen waar ze het minst verwachten, namelijk van achter hun eigen linies. Lees ook onze recensie.
  • Fargo, S5 (22 november, serie, bingen) Elk seizoen behandelt een uniek verhaal over misdaad, dat zich afspeelt in de ijzige omgeving van Minnesota. In het vijfde seizoen is Temple te zien als Dorothy "Dot" Lyon, die na een reeks onverwachte gebeurtenissen in de problemen met de autoriteiten raakt, en terugvalt in het leven waarvan ze dacht dat ze die achter haar had gelaten. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's