Herfstvakantie 2023: Deze kinder- en familiefilms zie je nu in de bioscoop

Herfstvakantie 2023: Deze kinder- en familiefilms zie je nu in de bioscoop
Met Trolls Band Together en veel meer

Film :

Het is bijna overal herfstvakantie in Nederland, dus misschien een leuk idee om met het hele gezin naar de bioscoop te gaan! Gids.tv heeft de leukste films voor de hele familie op een rij gezet.

Lees hier welke nieuwe films je in oktober 2023 in de bioscoop kunt zien.

Scarygirl (2023)

Bioscoop

Bron: Just Entertainment
Halloween komt er aan met leuke animatiefilm uit Australië. Terwijl haar wereld in duisternis gehuld is, moet een jong meisje haar grote angsten overwinnen en naar een mysterieuze lichtstad reizen, haar vader redden van een duistere wetenschapper en de vernietiging van haar planeet voorkomen. Lees hier waar je de film Scarygirl kunt kijken.

Sint Ahoy! (2023)

Bioscoop

Traditiegetrouw staan begin oktober de Sinterklaas-films alweer klaar. Ga mee op een magisch avontuur op het zonnige Curaçao met Sinterklaas en zijn vrienden! Kunnen zij Kapitein Bakkeljauw helpen met het vinden van de schat van Kapitein Witbaard? Lees hier waar je de film Sint Ahoy! kunt kijken.

PAW Patrol: The Mighty Movie (2023)

Bioscoop

Bron: Paramount Pictures
Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups bijzondere superkrachten en veranderen ze in De Megapups! Met stemmen van onder andere James Marsden en Kristen Bell. Lees hier waar je de film PAW Patrol: The Mighty Movie kunt kijken.

Elemental (2023)

Bioscoop, Disney+, Pathé Thuis e.a.

Bron: Walt Disney Studios Motion Pictures
Wade gaat met de stroom mee, Ember is een vurig persoon. Ze zijn beide jongvolwassenen die in hun stad wonen en elkaar tegen het lijf lopen. Ondanks hun fundamentele verschillen ontwikkelen de twee echter een band wanneer ze ontdekken dat ze qua innerlijk nog best overeenkomen. Lees hier waar je Elemental kunt kijken.

Lees ook onze recensie van Elemental.

De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot (2023)

Bioscoop

Bron: Dutch FilmWorks
Sinterklaas en zijn Pieten maken zich klaar om richting Nederland te vertrekken met de stoomboot. Als Danspiet stiekem een papegaai meeneemt aan boord, gaat het helemaal verkeerd. Splinternieuwe familiefilm met onder andere Wilbert Gieske en Mickey Vermeer in de hoofdrollen. Lees hier waar je de film De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot kunt kijken.

Trolls Band Together (2023)

Bioscoop

Poppy en Branch en vrienden zijn terug! En ze zijn nu eindelijk officieel een stelletje. Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers:. BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien. Maar als zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken begint een spannend en muzikaal avontuur. Lees hier waar je de film Trolls Band Together kunt kijken.

Bekijk hier het overzicht welke films er nu draaien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's