Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in november 2023

Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in november 2023
Met onder meer Invincible seizoen 2

Film :

In november zullen de temperaturen langzaam weer gaan zakken en dat betekent dat de dekentjes weer uit de kast getrokken kunnen worden om weer wat avondjes op de bank voor de televisie te verblijven. De streamingdiensten maken dat wat makkelijker door met veel nieuwe titels te komen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2023.

5 kijktips van Gids.tv

Gen V (3 november)

Prime Video (serie, finale)

Key art van 'Gen V', de spin-off serie van 'The Boys'. Bron: Prime Video
In de serie volgen we de eerste generatie superhelden die bewust zijn van het feit dat ze superkrachten hebben verworven dankzij het middel “Compound V”, dat bij hen is geïnjecteerd. De jonge superhelden gaan op de universiteit de strijd aan om zich fysiek en moreel van elkaar te onderscheiden. Bekijk hier waar je vanaf 29 september Gen V kunt streamen.

Lees hier onze eerste indrukrecensie van Gen V.

Invincible, S2 (3 november)

Prime Video (serie, wekelijks)

Steven Yeun als Mark Grayson in 'Invincible' seizoen 2
Mark is nog steeds aan het bijkomen van het verraad van Nolan en worstelt met het opnieuw opbouwen van zijn leven terwijl hij wordt geconfronteerd met een groot aantal nieuwe bedreigingen, terwijl hij vecht tegen zijn grootste angst: dat hij zijn vader zou kunnen worden zonder dat hij het weet. Lees hier waar je Invincible kunt kijken.

007: Road to a Million (10 november)

Prime Video (realityserie, bingen)

Deze Prime Video realityserie is een spelshow gebaseerd op James Bond die zich op verschillende locaties, in verschillende landen zal afspelen. Kandidaten strijden om de hoofdprijs van £100.000. Brian Cox, bekend uit Succession, presenteert het programma als de 'Controller'. Lees hier waar je vanaf 10 november 007's Road to a Million kunt kijken.

Upload, S3 (10 november)

Prime Video (serie, finale)

Robbie Amell en Christine Ko in 'Upload'. Bron: Prime Video
Een jonge app-ontwikkelaar, Nathan Brown, belandt in het ziekenhuis na een ongeluk met een zelfrijdende auto. Daar moet hij snel zijn lot bepalen. We gaan verder met Nora en de zojuist gedownloade Nathan. Ze navigeren door hun relatie, terwijl ze racen om de mysterieuze samenzwering te stoppen die miljoenen levens dreigt te vernietigen. Kunnen ze Freeyond sluiten en eindelijk samen een echt leven leiden? Bekijk hier waar je Upload kunt streamen.

Bottoms (21 november)

Prime Video (film)

Rachel Sennott, Ayo Edebiri, Ruby Cruz e.a. in 'Bottoms'. Bron: MGM
Twee lesbische studenten zitten in het laatste jaar. Ze zijn niet bepaald populair op school, maar willen toch voor de eerste keer van bil gaan alvorens het jaar om is. In de hoop cheerleaders aan de haak te slaan beginnen ze een vechtclub. Lees hier waar je vanaf 21 november Bottoms kunt kijken.

Verder op Prime Video

  • Fisherman's Friends: One and All (3 november, film) Na het onverwachte grote succes van het debuutalbum van de band "No Hopers, Jokers and Rogues", voegen we ons bijna een jaar later weer bij hen, worstelend met de druk, valkuilen en verleidingen van hun hernieuwde roem, het tweede albumsyndroom, en belangrijk optreden op de piramide podium op Glastonbury. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Lees ook onze recensie.
  • Don't Worry Darling (7 november, film) Het verhaal speelt zich af in de jaren 50. Een huisvrouw woont samen met haar echtgenoot in een utopische gemeenschap midden in een woestijn. Ze leidt een ogenschijnlijk mooi en perfect leventje. Op een dag doet ze een bijzondere ontdekking over haar leven dat verontrustende geheimen aan het licht brengt. Lees ook de recensie.
  • Maxine's Baby: The Tyler Perry Story (17 november, docufilm) Onder de mediatycoon, schrijver, acteur en filmmaker Tyler Perry schuilt een man die nederig werkt aan het genezen van zijn jeugdtrauma door zijn pijn om te zetten in belofte. 'Maxine’s Baby: The Tyler Perry Story', een knipoog naar de liefde van zijn moeder, is een teder en intiem portret van visionair en innovator Tyler Perry: zijn aangrijpende maar trouwe weg naar de top van een industrie waar hij niet altijd bij betrokken was.
  • John Wick: Chapter 4 (23 november, film) De hevige strijd tussen John Wick en de High Table blijft voortduren en de prijs op zijn hoofd lijkt steeds verder op te lopen. Van New York tot aan Parijs en van Osaka tot aan Berlijn, John zal het op moeten nemen tegen de meest brute en sterkste tegenstanders tot nu toe. Lees ook de recensie.
  • Elf Me (24 november, film) Trip is een onconventionele elf. Als helper van de Kerstman lijkt hij er alleen in te slagen bizarre wapens te bouwen in plaats van speelgoed. Het lot zal hem ertoe brengen Elia te ontmoeten, een verlegen en onconventionele jongen die wordt achtervolgd door een bende pestkoppen. De twee zullen elkaar helpen en samen de waarde van vriendschap ontdekken. Kijk ook de trailer.
  • Ambulance (24 november, film) Een man heeft snel geld nodig voor de operatie van zijn vrouw, maar kan dat niet betalen. Hierop vraagt hij hulp aan zijn broer van wie hij vervreemd is geraakt. Deze stelt voor om samen een bank te overvallen. Lees ook onze recensie.

Actuele video's

Meer actuele video's