Speciale duettenaflevering van Beste Zangers is zaterdag te zien op NPO 1

Speciale duettenaflevering van Beste Zangers is zaterdag te zien op NPO 1
In ieder geval Marco Bakker en Numidia samen

Kijktip :

In de laatste aflevering van Beste Zangers staat er weer een duettenaflevering op het programma. De deelnemers doen elk twee duetten, elk duet met een andere partner. Zaterdag zie je op NPO 1 welke unieke duetten er ontstaan.

Beste Zangers gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Duetpartners
In de eerste beelden die we van de aflevering te zien krijgen is in ieder geval duidelijk dat Numidia en Marco Bakker een duet zingen. Ook zien we in de promo twee keer Duncan Laurence: Meau en Mel zijn de twee vrouwelijke duetpartners. Verder zal Mel waarschijnlijk ook een duet met Douwe Bob doen.

De tekst gaat verder onder deze video's

Over Beste Zangers
In het programma komen bekende zangers samen om voor elkaar te zingen. In een reeks afleveringen staat telkens een van hen centraal. In de laatste afleveringen van de reeks doen sinds een aantal jaar de artiesten samen een liedje, waardoor er een soort 'duetten' aflevering krijgt.

De laatste aflevering van dit seizoen van Beste Zangers is op zaterdag 21 oktober om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's