Nieuwe quiz The Jump met Marieke Elsinga vanaf zaterdag te zien op RTL 4

Nieuwe quiz The Jump met Marieke Elsinga vanaf zaterdag te zien op RTL 4
Wie overleeft de valluiken?

Kijktip :

Op RTL 4 is vanaf zaterdag 21 oktober na Oh, wat een jaar om half tien weer een kennisquiz te zien. Een deze is zelfs gloednieuw: The Jump, gepresenteerd door Marieke Elsinga. In de spectaculaire kennisquiz valt 50.000 euro te verdienen.

The Jump gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kennis en geluk
Deze nieuwe zinderende spelshow balanceert tussen kennis en geluk. In elke ronde strijden vijf kandidaten met stalen zenuwen om tien rijen van valluiken te overleven en zo de overkant van de brug te halen en hiermee kans te maken op € 50.000,-. Op de valluiken staan stellingen over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Huiveringwekkende val
Welke stelling is juist? En welke niet? Maak je keuze en waag de sprong: bij een juiste keuze blijf je staan, maar kies je verkeerd, dan volgt een huiveringwekkende val en lig je uit het spel. De kijker thuis kan, zonder risico, meespelen met de kandidaten in de studio en zo de eigen kennis vergroten.

De nieuwe kennisquiz The Jump is vanaf 21 oktober elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Jump terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's