Nieuwe crimeserie Santos is vanaf donderdag 9 november te zien op NPO 3

Nieuwe crimeserie Santos is vanaf donderdag 9 november te zien op NPO 3
Liefdeskoppel belandt in onderwereld Rotterdam

Kijktip :

Vanaf donderdag 9 november kun je op NPO 3 kijken naar de gloednieuwe dramaserie Santos. Deze serie draait om een stel dat verstrikt raakt in de onderwereld van Rotterdam.

Santos gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv.

Overwint de liefde?
Glenn is een rol van Yannick Jozefzoon en Yola wordt gespeeld door Yootha Wong Loi-Sing. Ze dromen van een mooi leven samen in Rotterdam maar komen vast te zitten tussen hun eigen ambities en hun criminele vrienden en familie. Aspirant-chef-kok Glenn wordt meegesleept door zijn dealende beste vriend Jermaine en non-profit ondernemer Yola komt in conflict met haar criminele moeder, die meedogenloos de macht naar zich toetrekt in de Rotterdamse haven. Ze proberen de juiste keuzes te maken maar alles wordt steeds ingewikkelder en de consequenties ervan alsmaar groter. Blijven de verliefde Glenn en Yola samen of worden ze uit elkaar gedreven?

Eerste aflevering
Glenn solliciteert in de eerste aflevering als kok bij een sterrenrestaurant en Yola kan een belangrijke deal sluiten op haar werk. Yola's criminele moeder Erveline wil echter dat Yola zich aansluit bij het familiebedrijf met haar broers Nando en Edson. Sharon, de beste vriendin van Yola, heeft gehoord dat diens ex-vriend Kikker weer uit de bak is, terwijl Glenns vriend Jermaine juist op het terrein van Kikker drugs wil dealen. Glenn waarschuwt Jermaine om voorzichtig te zijn, maar Jermaine kiest toch zijn eigen weg.

Santos is vanaf donderdag 9 november wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten van Santos terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's