Debat RTL de Verkiezingen: in gesprek met de kiezer zie je zondag met zes lijsttrekkers

Debat RTL de Verkiezingen: in gesprek met de kiezer zie je zondag met zes lijsttrekkers
Omtzigt en Timmermans grote afwezigen

Kijktip :

Zondag 12 november is het tijd voor het tweede grote debat op RTL 4. Renze Klamer, Jetske Schrijver en Frits Wester gaan in gesprek met zes lijsttrekkers, in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. Al zijn er twee grote afwezigen…

Verkiezingen komen eraan: waar en wanneer kun je debatten op tv zien?

Geen Omtzigt en Timmermans
De lijsttrekkers die deze keer de strijd met elkaar aangaan zijn: Dilan Yesilgöz (VVD), Geert Wilders (PVV), Caroline van der Plas (BBB), Esther Ouwehand (PvdD), Rob Jetten (D66) en Lilian Marijnissen (SP). RTL Nieuws had ook Pieter Omtzigt (NSC) en Frans Timmermans (GroenLinks-PvdA) uitgenodigd. Timmermans heeft twee weken geleden afgezegd, Omtzigt liet vijf dagen voor het debat weten dat hij er niet bij is. Zij waren wel bij het eerste RTL-debat van 5 november aanwezig, samen met Yesilgöz.

RTL Nieuwspanel
De lijsttrekkers gaan zondag in gesprek met kiezers uit het RTL Nieuwspanel over de thema's: woningmarkt, gezondheidszorg en 'onze portemonnee'. Gijs Rademaker van het RTL Nieuwspanel zal de thema's toelichten. Het debat vindt plaats in het Amsterdamse debatcentrum Felix Meritis. Het is de grote vraag welke politici de kijkers weten te overtuigen, voor zij 22 november naar de stembus gaan.

RTL de Verkiezingen: in gesprek met de kiezer is zondag 12 november om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt het RTL-debat terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's