Gaat Wilfred Genee lijsttrekkers doorzagen in het SBS-Verkiezingsdebat? (video)

Gaat Wilfred Genee lijsttrekkers doorzagen in het SBS-Verkiezingsdebat? (video)

Woensdag 8 november 2023 om 12:20

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Gaat <em>Wilfred Genee</em> lijsttrekkers doorzagen in het SBS-Verkiezingsdebat? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In In de Wandelgangen, de online rubriek van Vandaag Inside, blikten Miljuschka Witzenhausen, Sam Hagens en Wilfred Genee terug op de uitzending van Vandaag Inside. Het gesprek komt al snel op het Hart van Nederland-Verkiezingsdebat, waarin Wilfred Genee zijn opwachtig maakt om de lijsttrekkers het vuur aan de schenen te leggen. Hoe gaat hij dat precies doen? 'Ik weet zelf van tevoren ook nooit wat er gaat gebeuren.' Op donderdag 16 november presenteert Wilfred Genee samen met Hart van Nederland-verslaggevers Merel Ek en Sam Hagens Het debat van Nederland. De nabeschouwing vindt plaats in Vandaag Inside. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

In In de Wandelgangen, de online rubriek van Vandaag Inside, blikten Miljuschka Witzenhausen, Sam Hagens en Wilfred Genee terug op de uitzending van Vandaag Inside. Het gesprek komt al snel op het Hart van Nederland-Verkiezingsdebat, waarin Wilfred Genee zijn opwachtig maakt om de lijsttrekkers het vuur aan de schenen te leggen. Hoe gaat hij dat precies doen? 'Ik weet zelf van tevoren ook nooit wat er gaat gebeuren.'

Op donderdag 16 november presenteert Wilfred Genee samen met Hart van Nederland-verslaggevers Merel Ek en Sam Hagens Het debat van Nederland. De nabeschouwing vindt plaats in Vandaag Inside. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's