Het Sinterklaasjournaal vanaf maandag 13 november weer te zien op NPO 3

Het Sinterklaasjournaal vanaf maandag 13 november weer te zien op NPO 3
Voorpret voor Sinterklaas kan beginnen!

Kijktip :

Sinterklaas en zijn Pieten zijn misschien nog in Spanje, maar vanaf maandag 13 november kan de voorpret beginnen. Dan start namelijk het Sinterklaasjournaal op NPO 3.

Het Sinterklaasjournaal gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Dieuwertje Blok
Dieuwertje Blok laat ook dit jaar zien wat er allemaal gaande is rond de voorbereidingen op het grote Sinterklaasfeest in Nederland. Ze heeft elke dag in de uitzending contact met Sinterklaas en zijn Pieten, die zich in Spanje klaarmaken voor de intocht en Pakjesavond. De voorbereiding gaat nooit van een leien dakje, elk jaar gaat er wel iets mis waardoor de grote Sinterklaasintocht en het feest in gevaar komt…

Sinterklaasintocht in Gorinchem
De landelijke intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats in Gorinchem, op zaterdag 18 november. Je kunt alles rond de komst van Sinterklaas volgen in de dagelijkse uitzendingen van het Sinterklaasjournaal, tot en met 5 december. Pakjesavond valt dit jaar op een dinsdag, hopelijk krijgen de Pieten het uiteindelijk voor elkaar om alle cadeautjes op de juiste stoomboot te krijgen. Raken ze deze keer niks kwijt en raken ze niet verdwaald onderweg, zodat we snel weer onze schoen kunnen zetten.

Het Sinterklaasjournaal is vanaf maandag 13 november dagelijks om 18.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Het Sinterklaasjournaal terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's