Hoe laat is de intocht van Sinterklaas 2023 live op tv en online?

Hoe laat is de intocht van Sinterklaas 2023 live op tv en online?
Spektakel dit jaar in Gorinchem

Kijktip :

Op zaterdag 18 november 2023 is het weer zover: Sinterklaas en zijn Pieten arriveren in Nederland. Dit jaar zal dat in de Zuid-Hollandse stad Gorinchem, een stad grenzend aan de Linge en de Boven-Merwede, zijn. Hoe laat is de intocht live te zien op televisie en online?

Gorinchem
De intocht is op zaterdag 18 november vanaf 12.00 uur te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De uitzending is naar verwachting om 13.15 uur afgelopen. Dieuwertje Blok presenteert de uitzending vanuit Gorinchem, gesteund door vaste verslaggevers Jeroen Kramer en Rachel Rosier.

Herhaling
Naast de reguliere uitzending is de intocht op NPO 1 Extra óók vanaf 12.00 uur te zien mét gebarentolk, zodat iedereen kan meegenieten van het spektakel. Natuurlijk zijn er ook altijd kinderen die de intocht moeten missen; zij kunnen op zondag 13 november vanaf 07.05 uur de hele intocht terugkijken op NPO 3. De komende tijd kunnen kinderen ook weer genieten van Het Sinterklaasjournaal, dat elke dag om 18.00 uur wordt uitgezonden op NPO 3.

De landelijke intocht van Sinterklaas is zaterdag 18 november vanaf 12.00 uur LIVE te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de intocht van Sinterklaas terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's