Nederland weer in de ban van Het Sinterklaasjournaal: 'Het wordt steeds beter'

Nederland weer in de ban van Het Sinterklaasjournaal: 'Het wordt steeds beter'

Dinsdag 14 november 2023 om 21:46

Veel programma's dromen er van, maar Het Sinterklaasjournaal doet het gewoon! Bijna 2 miljoen mensen zagen de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Dieuwertje Blok is zoals altijd er weer bij en doet vanuit de vertrouwde studio verslag van de vele tragedies die Sinterklaas, de pieten of de stoomboot overkomen. Ook dit jaar is er weer groots paniek want het Grote Boek van Sinterklaas ligt nog in Spanje! Hoe gaat de hoofdpiet dit nu oplossen?

Kijkcijfers
Tina Nijkamp kunnen we inmiddels benoemen als kijkcijferpiet. Ook zij was geschokt van de goede cijfers van het 'kinderprogramma' dat jong en oud trekt. Het programma staat inmiddels op dezelfde hoogte als Even tot hier en Boer zoekt vrouw.

Pietenhuis
Waar Sinterklaas en zijn pieten gaan wonen zodra ze in Nederland zijn is nog onbekend. Bij elk Pietenhuis lijkt een ander programma opgenomen te worden. In de aflevering van maandag was te zien dat het originele Pietenhuis gebruikt wordt om Heel Holland Bakt op te nemen. In de aflevering van dinsdagavond was te zien hoe Bert van Leeuwen een familie teleurstelde tijdens de opnames van het Familiediner. Ook dat Pietenhuis gaat niet door.

Wil je weten hoe de kinderen van BN'ers reageerde op de nieuwe verhaallijn van Het Sinterklaasjournaal. Bekijk dan het fragment hieronder uit RTL Boulevard.

Nederland weer in de ban van <em>Het Sinterklaasjournaal</em>: 'Het wordt steeds beter' Veel programma's dromen er van, maar Het Sinterklaasjournaal doet het gewoon! Bijna 2 miljoen mensen zagen de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Dieuwertje Blok is zoals altijd er weer bij en doet vanuit de vertrouwde studio verslag van de vele tragedies die Sinterklaas, de pieten of de stoomboot overkomen. Ook dit jaar is er weer groots paniek want het Grote Boek van Sinterklaas ligt nog in Spanje! Hoe gaat de hoofdpiet dit nu oplossen? KijkcijfersTina Nijkamp kunnen we inmiddels benoemen als kijkcijferpiet. Ook zij was geschokt van de goede cijfers van het 'kinderprogramma' dat jong en oud trekt. Het programma staat inmiddels op dezelfde hoogte als Even tot hier en Boer zoekt vrouw. PietenhuisWaar Sinterklaas en zijn pieten gaan wonen zodra ze in Nederland zijn is nog onbekend. Bij elk Pietenhuis lijkt een ander programma opgenomen te worden. In de aflevering van maandag was te zien dat het originele Pietenhuis gebruikt wordt om Heel Holland Bakt op te nemen. In de aflevering van dinsdagavond was te zien hoe Bert van Leeuwen een familie teleurstelde tijdens de opnames van het Familiediner. Ook dat Pietenhuis gaat niet door. Wil je weten hoe de kinderen van BN'ers reageerde op de nieuwe verhaallijn van Het Sinterklaasjournaal. Bekijk dan het fragment hieronder uit RTL Boulevard. Bekijk ook Zien: Dieuwertje Blok onthult welke BN'ers in Het Sinterklaasjournaal opduiken Bekijk deze video » Sinterklaasjournaal: kinderen overstuur door gezonken stoomboot, is het te eng? Bekijk deze video » Carly Wijs geschrokken van Het Sinterklaasjournaal: 'Ik vond het shocking' (video) Bekijk deze video » Rob Goosens kritisch op horror Sinterklaasjournaal: "Opsporing Verzocht in het klein" Bekijk deze video » Ouderwets genieten! Het Sinterklaasjournaal begint, dit weten we tot nu toe Bekijk deze video » Bekend Nederland loopt uit voor seizoensopening Het Sinterklaasjournaal! Bekijk deze video » Sinterklaasjournaal: Staat het Pietenhuis bij de Heel Holland Bakt tent? Bekijk deze video »
TV :
Nederland weer in de ban van Het Sinterklaasjournaal: 'Het wordt steeds beter'

Actuele video's

Meer actuele video's