Moordfeest is zaterdag 16 december te zien bij SBS6: BN’ers moeten moord oplossen

Moordfeest is zaterdag 16 december te zien bij SBS6: BN’ers moeten moord oplossen
Kijkers kunnen 10.000 euro winnen

Kijktip :

Zaterdag 16 december kun je bij SBS6 kijken naar het gloednieuwe Moordfeest. Onder leiding van gastheer Hans Kesting moeten bekende Nederlanders een fictieve moord oplossen…

Moordfeest gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Kijker kan meespelen
Zeven BN’ers gaan naar een feestelijke bruiloft op een chique locatie in het zuiden van Nederland. Erg gezellig wordt het niet, want ze moeten hier een (fictieve) moordzaak oplossen. Aan de hand van aanwijzingen, hints en door succesvol onderzoek, moeten de sterren en de kijkers het moordmysterie zien te ontrafelen. Diegene die de identiteit van de dader heeft geraden en de meeste aanwijzingen heeft gevonden, wint het tv-moordspel. De kijker maakt door mee te spelen kans op 10.000 euro.

Welke BN’er is de beste rechercheur?
De deelnemers van Moordfeest zijn: Kees Boot, Daphne Deckers, Victoria Koblenko, Patrick Martens, Guido Spek, Barrie Stevens en Georgina Verbaan. Ze verschijnen niet allemaal op de trouwerij, eén van hen komt niet opdagen bij de trouwceremonie omdat hij of zij is vermoord. Het bewijsmateriaal dat de zes rechercheurs verzamelen, hebben zij nodig in de Kamer van Beschuldiging. Hier worden zij opgeroepen om dertien vragen te beantwoorden. Pas als de arrestatie wordt getoond, blijkt wie die moordenaar is en dus ook wie van de groep BN’ers de beste moordzaakrechercheur is.

Moordfeest is op zaterdag 16 december om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van Moordfeest terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's