Joran van der Sloot in laatste aflevering De Biecht van Joran open over moord Stephany Flores

Joran van der Sloot in laatste aflevering De Biecht van Joran open over moord Stephany Flores

Woensdag 1 november 2023 om 20:37

In de afgelopen weken worden de mysteries rondom Joran van der Sloot geleidelijk onthuld in de Videoland-serie De Biecht van Joran. Terwijl het lange tijd ging over de verdwijning van Natalee Holloway, wordt in de laatste aflevering onthuld dat ook de moord op Stephany Flores in 2010 een rol speelt.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Joran van der Sloot</em> in laatste aflevering <em>De Biecht van Joran</em> open over moord <em>Stephany Flores</em> In de afgelopen weken worden de mysteries rondom Joran van der Sloot geleidelijk onthuld in de Videoland-serie De Biecht van Joran. Terwijl het lange tijd ging over de verdwijning van Natalee Holloway, wordt in de laatste aflevering onthuld dat ook de moord op Stephany Flores in 2010 een rol speelt. Tekst gaat verder onder de video. Joran van der SlootJoran onthult de huiveringwekkende details van die fatale avond in uiterste precisie, maar onthult tegelijkertijd een totaal andere kant van zichzelf - die van vader voor zijn dochtertje Dushi. Twee werelden die totaal van elkaar verschillen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Kijk hier waar je De Biecht van Joran kunt streamen.
TV :
Joran van der Sloot in laatste aflevering De Biecht van Joran open over moord Stephany Flores

Joran van der Sloot
Joran onthult de huiveringwekkende details van die fatale avond in uiterste precisie, maar onthult tegelijkertijd een totaal andere kant van zichzelf - die van vader voor zijn dochtertje Dushi. Twee werelden die totaal van elkaar verschillen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Kijk hier waar je De Biecht van Joran kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's