ZIEN: Een Moord Kost Meer Levens met o.a. Monic Hendrickx nu te zien op Videoland

ZIEN: Een Moord Kost Meer Levens met o.a. Monic Hendrickx nu te zien op Videoland

ZIEN: <em>Een Moord Kost Meer Levens</em> met o.a. Monic Hendrickx nu te zien op Videoland Een wens van Peter R. de Vries is uitgekomen: zijn naar eigen zeggen beste boek is verfilmd. Een Moord Kost Meer Levens is nu een Videoland-serie geworden. Peters kinderen Kelly en Royce hielden gedurende het hele proces een vinger aan de pols. Bekijk een fragment van de serie hieronder. Monic Hendrickx is een van de hoofdrolspelers van de serie. Videoland deelt vandaag, 14 november, de dag waarop Peter R. de Vries zijn verjaardag vierde, beelden van de serie. Zie het frament hieronder. Een Moord Kost Meer Levens is nu te zien op Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Bekijk ook Sterren op het doek: Monic Hendrickx mist junglegeluiden van Suriname Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Een Moord Kost Meer Levens, vanaf 14 november op Videoland Bekijk deze video »
Dinsdag 14 november 2023 om 15:45

Een wens van Peter R. de Vries is uitgekomen: zijn naar eigen zeggen beste boek is verfilmd. Een Moord Kost Meer Levens is nu een Videoland-serie geworden. Peters kinderen Kelly en Royce hielden gedurende het hele proces een vinger aan de pols. Bekijk een fragment van de serie hieronder.

Monic Hendrickx is een van de hoofdrolspelers van de serie. Videoland deelt vandaag, 14 november, de dag waarop Peter R. de Vries zijn verjaardag vierde, beelden van de serie. Zie het frament hieronder.

Een Moord Kost Meer Levens is nu te zien op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's