All You Need Is Love Kerstspecial zondag te zien bij RTL4: vol romantische verrassingen

All You Need Is Love Kerstspecial zondag te zien bij RTL4: vol romantische verrassingen
Robert ten Brink in actie voor de liefde

Kijktip :

Op Kerstavond zit Nederland weer massaal klaar voor de All You Need Is Love Kerstspecial. Robert ten Brink komt traditiegetrouw met allerlei romantische verrassingen om de kijkers in de kerststemming te brengen.

All You Need Is Love Kerstspecial gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Herenigingen
Ook dit jaar doet ‘Dokter Love’ weer zijn uiterste best om verliefde stellen bij elkaar te brengen, hiervoor vliegt hij de hele wereld over. Er zijn allerlei redenen waardoor veel geliefden dit jaar Kerst niet samen kunnen vieren en ze zouden niets liever doen dan elkaar weer in de armen sluiten. Robert komt in actie en zorgt voor dolenthousiaste maar ook ontroerende herenigingen.

Geen studio maar wel stewardessen?
Er wordt gefluisterd dat een iconisch tafereel dit jaar weer terugkeert in de All You Need Is Love Kerstspecial, namelijk de ‘stewardessendans’. Door de wantoestanden op Schiphol werd deze vorig jaar geschrapt, maar naar verluidt swingt Robert dit jaar weer samen met de stewardessen op het vliegveld. Ook zal dit jaar de show niet in de studio worden gehouden maar alleen maar op locatie, Ten Brink liet eerder al weten dat een studioshow bijna ‘ouderwets’ te noemen is…

De All You Need Is Love Kerstspecial van 2023 is zondag 24 december om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de All You Need Is Love Kerstspecial terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's