Nieuwe docuserie De Butlers vanaf maandag dagelijks te zien op NPO 3

Nieuwe docuserie De Butlers vanaf maandag dagelijks te zien op NPO 3
Waarom willen studenten de rijken dienen?

Kijktip :

De nieuwe docuserie De Butlers laat zien hoe het eraan toegaat op The International Butler Academy. De Butlers volgt zes studenten tijden de opleiding en is vanaf maandag te zien op NPO 3.

De Butlers gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Waarom willen studenten butler worden?
The International Butler Academy is gelegen in het Zuid-Limburgse Simpelveld, hier worden studenten van over de hele wereld en van alle leeftijden de fijne kneepjes van het butlervak bijgebracht. Drie keer per jaar worden vijftien studenten klaargestoomd om te dienen bij de rijkste mensen van de wereld. Tijdens de hele opleiding verblijven ze intern op de academie, gehuisvest in een voormalig klooster. De Butlers laat zien waarom de studenten in deze sterk geïndividualiseerde tijd kiezen voor dit dienstbare beroep.

Studenten arriveren op de academie
De studenten krijgen les van een team zeer ervaren (ex-)butlers en gastdocenten. De docenten onderwijzen de studenten vaak op strenge en soms zelfs militaristische wijze in vakken als etiquette, koken, kleding, koffers inpakken, en schoonmaken. In de eerste aflevering is te zien dat studenten van over de hele wereld arriveren op de academie. Ze maken kennis met de heer des huizes en het huispersoneel. De eerste lessen gaan van start.

De Butlers is vanaf maandag 25 december dagelijks rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Butlers terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's