Waar en wanneer kijk je Sissi en de rest van de trilogie tijdens Kerst 2023 op tv?

Waar en wanneer kijk je Sissi en de rest van de trilogie tijdens Kerst 2023 op tv?
Met actrice Romy Schneider in de hoofdrol

Film :

Zin in ultieme nostalgische romantiek met een traan? Met de wereldberoemde keizerin Sissi (de beeldschone Romy Schneider) in de hoofdrol. Op de Nederlandse tv worden tijdens de kerstdagen de drie films niet uitgezonden, de drie films worden gedurende de kerstdagen wel uitgezonden op het Duitse ARD. De films zijn ook te streamen op NPO Plus en Videoland.

Op de NPO is het derde seizoen van het Duitse kostuumdrama Sisi na de Kerstdagen wel te zien. Dat is vanaf vrijdag 5 januari te zien op NPO 2.

Op tv
De Duitse zender ARD is tijdens de kerstdagen de tv-zender waar je van Sissi kunt genieten. Op Eerste Kerstdag zie je Sissi om 16.35 uur en het vervolg Sissi - De Jonge Keizerin direct daarachteraan om 18.15 uur. Op Tweede Kerstdag volgt ook het derde deel, Sissi: De Woelige Jaren, om 18.15 uur.

Op zaterdag 6 januari is de eerste film om 21.00 uur te zien op ONS, het nostalgiekanaal van de Nederlandse tv. De week daarop volgt Sissi - De Jonge Keizerin om dezelfde tijd.

Te streamen
De schatkist waar alle Sissi films achter elkaar te streamen zijn is streamingdienst NPO Plus en Videoland. Op deze twee streamingdiensten geniet je bijna onbeperkt van series, films en documentaires van deze legendarische Sissi, die anno 2023 nog steeds tot de verbeelding spreekt.

Romy Schneider (Princess Elisabeth) en Karlheinz Böhm (Emperor Franz Joseph) in de film 'Sissi'

Het verhaal
De 16-jarige prinses Elisabeth van Beieren (Sissi) ontmoet tijdens een bezoek aan het hof de knappe kroonprins Franz Jozeph. De vonken vliegen snel over en de prins weet de aanvankelijke gereserveerdheid van het hof tegen zijn wel heel jonge bruid om te zetten in groot enthousiasme. Toch pakken donkere wolken uiteindelijk samen...

De eerste film Sissi (1955), het vervolg Sissi - De Jonge Keizerin (1956) en het derde deel Sissi: De Woelige Jaren (1957) stream je op NPO Plus en Videoland. Genre: romantiek, historie, drama. IMDb-score: 7,0.

Actuele video's

Meer actuele video's