Bekijk de trailer van Swanenburg seizoen 2

Bekijk de trailer van Swanenburg seizoen 2

Maandag 11 december 2023 om 19:32

Binnenkort kun je kijken naar een gloednieuw seizoen van Swanenburg. Tijdens een warm en gezellig kerstfeest ontvangt de familie Praal een schokkend bericht, waardoor alles op scherp komt te staan. Een goed bewaard geheim maakt een einde aan het vertrouwen in elkaar. 'Familie boven alles', is het motto van Caroline Praal. Hoe ver gaat zij hierin?

Swanenburg seizoen 2 is vanaf 25 december elke werkdag om 21:45 uur te zien op NPO 1. Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe reeks van Swanenburg.

Bekijk de trailer van <em>Swanenburg</em> seizoen 2 Binnenkort kun je kijken naar een gloednieuw seizoen van Swanenburg. Tijdens een warm en gezellig kerstfeest ontvangt de familie Praal een schokkend bericht, waardoor alles op scherp komt te staan. Een goed bewaard geheim maakt een einde aan het vertrouwen in elkaar. 'Familie boven alles', is het motto van Caroline Praal. Hoe ver gaat zij hierin? Swanenburg seizoen 2 is vanaf 25 december elke werkdag om 21:45 uur te zien op NPO 1. Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe reeks van Swanenburg. Bekijk ook Bekijk de trailer van Sisi seizoen 3, vanaf 21 december op NPO Start Bekijk deze video » Even Tot Hier neemt in stijl afscheid van Kees van der Staaij Bekijk deze video » Sterren op het doek met Johanna ter Steege: "Ik voelde me na de scheiding een loser" Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Swanenburg seizoen 2

Actuele video's

Meer actuele video's