De Nieuwsquiz 2023 is vanaf woensdag te zien op RTL 4

De Nieuwsquiz 2023 is vanaf woensdag te zien op RTL 4
BN'ers blikken terug op afgelopen jaar

Kijktip :

Vanaf woensdag kun je goed terugblikken op het afgelopen jaar in De Nieuwsquiz 2023. Bij RTL 4 nemen Daphne Lammers en Beau van Erven Dorens de kijker mee op een nostalgische reis door 2023.

Teams met BN’ers
Verschillende teams met BN'ers nemen het tegen elkaar op in de eerste twee afleveringen. De winnaars van deze afleveringen strijden in de laatste aflevering om de winst en de eer. De kennis van de kandidaten wordt getest op het gebied van allerlei opvallende nieuwsfeiten van het afgelopen jaar.

Groot en klein nieuws
Zowel de grote gebeurtenissen als de kleinere, alledaagse zaken waar toch iedereen over sprak komen voorbij. Wie weet nog welke schat er in Nederland werd opgegraven? En de dassen in Nederland die hebben toch niet alleen het treinverkeer lamgelegd? Ondersteund door videofragmenten en foto’s wordt de kijker door middel van vragen meegenomen langs de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar.

De Nieuwsquiz 2023 is op 27, 28 en 29 december om 22.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van De Nieuwsquiz 2023 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's