Born Winners vanaf zaterdag te zien op NPO 1: strijd van oud-topsporters en hun kinderen

Born Winners vanaf zaterdag te zien op NPO 1: strijd van oud-topsporters en hun kinderen
Met o.a. Dennis van der Geest en Teun de Nooijer

Kijktip :

Zaterdag gaat het nieuwe programma Born Winners van start. Op NPO 1 kun je vanaf 13 januari kijken naar diverse oud-topsporters die samen met hun kinderen allerlei sportieve opdrachten uitvoeren.

Born Winners gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Dennis van der Geest & Teun de Nooijer
Oud-voetballer Regi Blinker en zijn dochter Jackie, oud hockeyinternational Teun de Nooijer en dochter Lilli, oud-wielrenner Erik Breukink en dochter Kim, voormalig topschaatser Falko Zandstra en dochter Mirthe, oud- zwemster Annemarie Verstappen en zoon Sebastien en oud-judoka Dennis van der Geest met zoon Björn gaan de uitdaging aan. Hila Noorzai volgt de kandidaten tijdens verschillende sportieve opdrachten om de titel Born Winners. Marianne Timmer, oud-schaatster, is scheidsrechter en houdt de kandidaten in de gaten.

Hoe is topsporter als ouder?
De topsportlegendes en hun kroost doen van alles: van een kano-polo race tot boogschieten, van een duikopdracht tot een uitputtende biatlon. In de afleveringen leren we de duo’s kennen en is te zien hoe ze samenwerken. Ook vertellen de kinderen over hoe hun jeugd was met een ouder als topsporter. Zijn fanatieke ouders moeilijk om samen mee te sporten of is de topsportmentaliteit juist iets wat stimuleert en winst oplevert?

Born Winners is vanaf 13 januari iedere zaterdag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Born Winners terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's