Nieuw seizoen Big Brother start maandag 15 januari op RTL 5

Nieuw seizoen Big Brother start maandag 15 januari op RTL 5
Bewoners 24/7 gevolgd door camera’s

Kijktip :

Maandag 15 januari gaat een nieuwe reeks van Big Brother van start. Opnieuw worden bewoners opgesloten in een huis, waar ze 24 uur per dag worden gevolgd door camera’s.

Big Brother gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Jubileum
Het gaat om een speciaal jubileum, want het is dit jaar precies 25 jaar geleden dat Big Brother voor het eerst op televisie werd uitgezonden, Bart Spring in ’t Veld won de eerste editie. Big Brother was in eerste instantie van 1999 tot 2006 te zien op de Nederlandse televisie. In 2021 maakte het programma een comeback met zowel Nederlandse als Belgische kandidaten.

Spellen en uitdagingen
De bewoners zitten niet alleen maar in het huis als ze worden gevolgd door de kijkers. Tegenwoordig worden ze flink op de proef gesteld met spellen en uitdagingen, waarop je als kijker thuis ook invloed hebt. Ook worden regelmatig kandidaten naar huis gestuurd. Geraldine Kemper en Tatyana Beloy nemen net als vorig jaar de presentatie op zich.

Big Brother is vanaf maandag 15 januari elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's