Heel Holland bakt 2024: alle nieuwe thuisbakkers stellen zich voor

Heel Holland bakt 2024: alle nieuwe thuisbakkers stellen zich voor

<em>Heel Holland bakt 2024</em>: alle nieuwe thuisbakkers stellen zich voor Aan het eind van deze eerste maand van 2024 gaat het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt van start. Het is alweer de elfde reeks van het bakprogramma en er staan weer tien nieuwe thuisbakkers klaar om te laten zien wat ze zoal kunnen in de keuken. Dit jaar strijden Aruna, Carla, Dennis, Peter, Pien, Rachida, Rudo, Sandra, Susan en Tim in de tent om de titel. De presentatie is weer in handen van André van Duin en juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. Bekijk de video's van alle nieuwe thuisbakkers van Heel Holland bakt 2024 hieronder. Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is vanaf zondag 28 januari iedere week om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland bakt terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Komt Caroline van der Plas straks in Animal Crackers? (video) Bekijk deze video » Raymond Mens onthult: 'Ik ga naar Heel Holland Bakt!' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Plien van Bennekom: 'Heel Holland bakt kids is bijna een thriller' Bekijk deze video »
Vrijdag 12 januari om 15:03

Aan het eind van deze eerste maand van 2024 gaat het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt van start. Het is alweer de elfde reeks van het bakprogramma en er staan weer tien nieuwe thuisbakkers klaar om te laten zien wat ze zoal kunnen in de keuken. Dit jaar strijden Aruna, Carla, Dennis, Peter, Pien, Rachida, Rudo, Sandra, Susan en Tim in de tent om de titel. De presentatie is weer in handen van André van Duin en juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

Bekijk de video's van alle nieuwe thuisbakkers van Heel Holland bakt 2024 hieronder.

Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is vanaf zondag 28 januari iedere week om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's