Sinterklaasjournaal: Staat het Pietenhuis bij de Heel Holland Bakt tent?

Sinterklaasjournaal: Staat het Pietenhuis bij de Heel Holland Bakt tent?

<em>Sinterklaasjournaal</em>: Staat het Pietenhuis bij de <em>Heel Holland Bakt</em> tent? Maandag startte Het Sinterklaasjournaal weer. Elk jaar gebeuren de vreemdste dingen onderweg. Wat staat er dit jaar te gebeuren voor de Sint en zijn pieten? Dit weten we tot nu toe. Bekijk hieronder een fragment van de eerste aflevering van dit seizoen met de Heel Holland Bakt-presentatoren. Waar staat het Pietenhuis dit jaar? Het Sinterklaasjournaal met Dieuwertje Blok is elke werkdag te zien om 18:00 op NPO3. Je kunt alle afleveringen terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NTR (@omroepntr) Ouderwets genieten! Het Sinterklaasjournaal begint, dit weten we tot nu toe Bekijk deze video » Bekend Nederland loopt uit voor seizoensopening Het Sinterklaasjournaal! Bekijk deze video »
Dinsdag 14 november 2023 om 09:24

Maandag startte Het Sinterklaasjournaal weer. Elk jaar gebeuren de vreemdste dingen onderweg. Wat staat er dit jaar te gebeuren voor de Sint en zijn pieten? Dit weten we tot nu toe. Bekijk hieronder een fragment van de eerste aflevering van dit seizoen met de Heel Holland Bakt-presentatoren. Waar staat het Pietenhuis dit jaar?

Het Sinterklaasjournaal met Dieuwertje Blok is elke werkdag te zien om 18:00 op NPO3. Je kunt alle afleveringen terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's