Nieuw seizoen Je zal het maar hebben start woensdag op NPO 3 met Emma Wortelboer

Nieuw seizoen Je zal het maar hebben start woensdag op NPO 3 met Emma Wortelboer
Jongeren open over hun bijzondere aandoening

Kijktip :

Vanaf woensdag 31 januari kun je op NPO 3 kijken naar een nieuw seizoen van Je zal het maar hebben. Deze keer is er een nieuwe presentatrice, Emma Wortelboer. Zij volgt een aantal inspirerende jonge mensen met een zeldzame ziekte of aandoening.

Je zal het maar hebben gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Meer dan twintig persoonlijkheden
Emma Wortelboer ontmoet in deze eerste aflevering van het 23e seizoen onder anderen Masker (23). Zij noemen zichzelf het Masker-systeem omdat ze, door een trauma, met meer dan twintig personen zijn. Emma ervaart hoe dat is om met zoveel persoonlijkheden te leven.

Judoka Seb ziet slecht
Ook gaan Emma langs bij de 16-jarige Seb, hij ziet heel slecht omdat de spieren naar zijn ogen niet goed functioneren, maar dit houdt hem niet tegen. Samen met zijn hond Hinde stapt hij vrolijk door het leven en het lukt hem ook om op hoog niveau te judo├źn. Dit seizoen neemt Emma het stokje over van Jurre Geluk. Eerder presenteerden ook onder anderen Tim Hofman en Ruben Nicolai het programma.

Het nieuwe seizoen van Je zal het maar hebben is vanaf woensdag 31 januari wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Je zal het maar hebben terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's