Je zal het maar hebben: bijna blinde Thomas wint met fotograferen van Jurre

Je zal het maar hebben: bijna blinde Thomas wint met fotograferen van Jurre

Donderdag 9 maart 2023 om 15:12

In Je zal het maar hebben doet Jurre Geluk een wedstrijdje met Thomas. Thomas is bijna blind maar houdt enorm van fotograferen. Ze proberen een bij op de gevoelige plaat vast te leggen, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. En Jurre moet toegeven dat de foto van Thomas beter is…

Bekijk de beelden van Je zal het maar hebben hieronder.

Je zal het maar hebben is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Je zal het maar hebben terugkijken bij Gids.tv.

<em>Je zal het maar hebben</em>: bijna blinde Thomas wint met fotograferen van Jurre In Je zal het maar hebben doet Jurre Geluk een wedstrijdje met Thomas. Thomas is bijna blind maar houdt enorm van fotograferen. Ze proberen een bij op de gevoelige plaat vast te leggen, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. En Jurre moet toegeven dat de foto van Thomas beter is… Bekijk de beelden van Je zal het maar hebben hieronder. Je zal het maar hebben is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Je zal het maar hebben terugkijken bij Gids.tv. Dinsdag in Je zal het maar hebben: Damiano en Serena zitten gevangen in eigen lichaam Bekijk deze video » Lito Khalid & Sophie over zijn deelname aan Je Zal Het Maar Hebben Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's