Finale Stars On Stage vrijdag te zien bij RTL 4: wint Emma, Susanna of Michel?

Finale Stars On Stage vrijdag te zien bij RTL 4: wint Emma, Susanna of Michel?
BN’ers strijden om titel beste musicaltalent

Kijktip :

Vrijdagavond is het alweer tijd voor de grote finale van Stars On Stage. In de eindstrijd van het programma gaan drie finalisten voor de titel, nadat ze wekenlang hun talent als musicalster hebben laten zien.

Stars On Stage gemist? Kijk de beste fragmenten terug via Gids.tv.

Glen Faria valt af voor finale
De drie finalisten van Stars On Stage zijn Michel Mulder, Emma Heesters en Susanna Klibansky. Vorige week was de halve finale en toen moest Glen Faria het podium verlaten. In het programma worden bekende Nederlanders opgeleid tot musicalster. Vorige week zongen ze een duet met een bekende musicalacteur of -actrice. Zo maakte Michel Mulder, nadat hij in het programma vertelde dat hij een goedaardige hersentumor heeft, veel indruk met Gaia Aikman. Ze zongen een liedje uit de musical Beauty and the Beast.

Recensenten
In voorgaande weken hebben diverse sterren al het programma moeten verlaten: Sylvia Geersen, Gerard Joling, John de Bever en Lisa Loeb. In de show geven zij allemaal elke week een optreden en brengen ze een musicalnummer ten gehore. Ze worden beoordeeld door vaste recensenten, Albert Verlinde en Paul de Leeuw, zij worden bijgestaan door diverse grote namen uit het musicalvak.

De finale van Stars On Stage is vrijdag 9 februari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's