Vrijdag in finale Stars On Stage: Emma Heesters zingt 'Never Enough' (The Greatest Showman)

Vrijdag in finale Stars On Stage: Emma Heesters zingt 'Never Enough' (The Greatest Showman)

Vrijdag 9 februari om 09:31

Emma Heesters zal vrijdagavond het prachtige en meeslepende nummer Never Enough, uit The Greatest Showman, ten gehore gaan brengen in de finale van Stars on Stage. Het is de bedoeling dat ze dat een beetje theatraal gaat doen en daarvoor krijgt ze hulp van Lone van Roosendaal: 'Als ze nou een beetje aan me trekt, dan komt er een soort 'oer' naarboven.' Dat belooft wat!

Bekijk het fragment van Stars On Stage hieronder

Vrijdag in finale <em>Stars On Stage</em>: Emma Heesters zingt 'Never Enough' (<em>The Greatest Showman</em>) Emma Heesters zal vrijdagavond het prachtige en meeslepende nummer Never Enough, uit The Greatest Showman, ten gehore gaan brengen in de finale van Stars on Stage. Het is de bedoeling dat ze dat een beetje theatraal gaat doen en daarvoor krijgt ze hulp van Lone van Roosendaal: 'Als ze nou een beetje aan me trekt, dan komt er een soort 'oer' naarboven.' Dat belooft wat! Bekijk het fragment van Stars On Stage hieronder De finale van Stars On Stage is vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Stars On Stage: Emma Heesters en Nandi van Beurden zingen When You Believe (video) Bekijk deze video » Edwin Smulders over overlijden Dennis van Tellingen, zoon van Joop: 'We hadden het zo gezellig samen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Poetin spreekt met Tucker Carlson: bekijk het hele interview Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in finale Stars On Stage: Emma Heesters zingt 'Never Enough' (The Greatest Showman)

De finale van Stars On Stage is vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's