Blablabla Met Schaap: 'Utrechts' leren van Tineke Schouten gemist? | Gids.tv

Blablabla Met Schaap: 'Utrechts' leren van Tineke Schouten gemist?
Amusement

RTL 4
2023-08-10 21:40:00

Uitzending van Blablabla Met Schaap gemist?

Blablabla Met Schaap gemist? Bekijk hier de hele uitzending Donderdag is het tijd voor een nieuwe aflevering van Blablabla met Schaap. In dit programma leert Elise Schaap allerlei Nederlandse dialecten, en deze keer is ‘Utrechts’ aan de beurt. Leren van Claudia de Breij en Tineke SchoutenElise bezoekt de domstad van Nederland op uitnodiging van Tineke Schouten. Zij werd landelijk bekend door haar Utrechtse typetjes, zoals Lenie van de Takkestraat. Claudia de Breij en Tineke Schouten laten weten wat het Utrechtse accent voor hen betekend heeft. Undercover op rondvaartbootDe actrice, onder meer bekend van De TV-Kantine en de crimeserie Undercover, leert in deze show niet alleen maar accenten voor de lol. Uiteindelijk moet ze de grote test ondergaan. Elise gaat undercover om te ontdekken of ze als een ware Utrechtse door het leven kan gaan. Deze keer gaat Elise undercover als gids op een rondvaartboot.
Uitzending :
Blablabla Met Schaap gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tip

Uitzending van Blablabla Met Schaap gemist? Donderdag is het tijd voor een nieuwe aflevering van Blablabla met Schaap. In dit programma leert Elise Schaap allerlei Nederlandse dialecten, en deze keer is ‘Utrechts’ aan de beurt.

Leren van Claudia de Breij en Tineke Schouten
Elise bezoekt de domstad van Nederland op uitnodiging van Tineke Schouten. Zij werd landelijk bekend door haar Utrechtse typetjes, zoals Lenie van de Takkestraat. Claudia de Breij en Tineke Schouten laten weten wat het Utrechtse accent voor hen betekend heeft.

Undercover op rondvaartboot
De actrice, onder meer bekend van De TV-Kantine en de crimeserie Undercover, leert in deze show niet alleen maar accenten voor de lol. Uiteindelijk moet ze de grote test ondergaan. Elise gaat undercover om te ontdekken of ze als een ware Utrechtse door het leven kan gaan. Deze keer gaat Elise undercover als gids op een rondvaartboot. Bekijk deze aflevering van Blablabla Met Schaap hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Blablabla met Schaap

Blablabla Met Schaap video's

Blablabla Met Schaap TV-Nieuws