Elise Schaap wordt beledigd door Tom Waes: "Ik vind dat geen compliment!" (video)

Elise Schaap wordt beledigd door Tom Waes: "Ik vind dat geen compliment!" (video)

Maandag 14 augustus 2023 om 14:46

Elise Schaap wordt in Blablabla met Schaap beledigd door 'Undercover'-acteur Tom Waes. In het RTL 4-programma heeft Tom het over de Nederlandse taal, die volgens hem veel lijkt op het Amerikaans. Elise vindt dit geen compliment en lijkt beduusd. Bekijk het fragment hierboven.

Undercover in Plopsaland
Tom nodigt Elise uit in zijn appartement in Antwerpen, maar ook ontmoet Elise de Belgische prominenten Evi Hanssen en Koen Wauters en gaat undercover in Plopsaland. Bekijk het fragment met Tom hierboven. Zie hieronder een Shownieuws-fragment over het tv-programma.

Blablabla met Schaap is elke donderdag en vrijdag om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Blablabla met Schaap terugkijken bij Gids.tv.

<em>Elise Schaap</em> wordt beledigd door Tom Waes: &quot;Ik vind dat geen compliment!&quot; (video) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Elise Schaap wordt in Blablabla met Schaap beledigd door 'Undercover'-acteur Tom Waes. In het RTL 4-programma heeft Tom het over de Nederlandse taal, die volgens hem veel lijkt op het Amerikaans. Elise vindt dit geen compliment en lijkt beduusd. Bekijk het fragment hierboven. Undercover in PlopsalandTom nodigt Elise uit in zijn appartement in Antwerpen, maar ook ontmoet Elise de Belgische prominenten Evi Hanssen en Koen Wauters en gaat undercover in Plopsaland. Bekijk het fragment met Tom hierboven. Zie hieronder een Shownieuws-fragment over het tv-programma. Blablabla met Schaap is elke donderdag en vrijdag om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Blablabla met Schaap terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Blablabla met Schaap: Elise begrijpt Simon Keizer met z'n Volendamse dialect niet Bekijk deze video » Video: Elise Schaap verklapt details over nieuw seizoen FERRY: de serie Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's