Chateau Meiland: aankoop Code Rosé is een feit gemist? | Gids.tv

Chateau Meiland: aankoop Code Rosé is een feit gemist?
Amusement

SBS 6
2023-04-03 20:29:36
Tip

Uitzending van Chateau Meiland gemist? In deze aflevering van Chateau Meiland heeft de familie Meiland een groot deel van het Nederlandse journaille uitgenodigd op een speciaal door hen georganiseerd persmoment om de aankoop van hun pension officieel aan te kondigen. Loopt dat zonder strubbelingen? De vraag stellen lijkt hem beantwoorden...

Notenboom
Code Rosé is vanaf het persmoment een feit, maar waar begint de familie aan? Villa Duinwijk staat namelijk ook nog steeds in de steigers. Zo zonder keuken en douche is het maar behelpen en als er dan ook nog veel mensen op het erf zijn om de notenboom, die ze in de zomer hebben gekocht, af te leveren en te planten, slaat de paniek toe bij de anders zo gastvrije Martien.

Dopen
Gelukkig is er genoeg champagne in huis om de boom officieel te dopen. Nu het pension is aangekocht, moet ook daar verbouwd worden. De familie wil zo veel mogelijk zelf doen en besluit hun vaardigheden en kennis op het gebied van stuken door middel van een professionele cursus op te vijzelen.

Bekijk deze aflevering van Chateau Meiland hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Chateau Meiland video's

Chateau Meiland TV-Nieuws