De 1% Quiz gemist? | Gids.tv

De 1% Quiz gemist?
Amusement

RTL 4
2023-07-09 21:23:00
Tip

Uitzending van De 1% Quiz gemist? Wie maar geen genoeg kan krijgen van Tijl Beckand zit ook zondag goed voor de televisie. Want 9 juli gaan bij RTL 4 de herhalingen van De 1% quiz van start. In deze spelshow draait het allemaal om logisch en creatief nadenken, en dat kan een enorme uitdaging zijn...

Uitdaging voor je brein
In De 1% quiz wordt niet de kennis en stof getest die je in de schoolbanken hebt geleerd, maar het gaat om het gebruik van je hersenen. Het brein wordt uitgedaagd en het is soms heel ingewikkeld om logisch te blijven denken bij een ogenschijnlijk ingewikkeld vraagstuk. In elke aflevering verwelkomt presentator Beckand honderd kandidaten in de studio. Zij doen hun uiterste best om allerlei puzzels en raadsels op te lossen om een mooie geldprijs in de wacht te slepen.

50.000 euro
Gedurende de aflevering van De 1% quiz worden de opdrachten voor de kandidaten steeds moeilijker. Kandidaten die een fout antwoord geven vallen af. De eerste vraag is in een representatief publieksonderzoek door 90% van de Nederlanders goed beantwoord, de finalevraag slechts door 1%. Er valt ook nog wat te winnen, de prijzenpot kan oplopen tot 50.000 euro.

Bekijk deze aflevering van De 1% Quiz hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De 1% Quiz

De 1% Quiz video's

De 1% Quiz TV-Nieuws