Vanavond in De 1% Quiz: Kandidaat doet indrukwekkende paardenimitatie

Vanavond in De 1% Quiz: Kandidaat doet indrukwekkende paardenimitatie

Saturday 27 August 2022 om 16:18

Na een succesvolle eerste reeks is De 1% Quiz met Tijl Beckand vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen. Honderd kandidaten beginnen aan deze uitdaging, en de vraagstukken worden steeds moeilijker.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>De 1% Quiz</em>: Kandidaat doet indrukwekkende <em>paardenimitatie</em> Na een succesvolle eerste reeks is De 1% Quiz met Tijl Beckand vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen. Honderd kandidaten beginnen aan deze uitdaging, en de vraagstukken worden steeds moeilijker. Tekst gaat verder onder de video. Bijzonder talentTijl Beckand heeft van zijn redactie te horen gekregen dat één van de kandidaten over een bijzonder talent beschikt. De kandidaat in kwestie kan namelijk heel goed een hinnikend paard nadoen. Zaterdag 27 augustus start er weer een gloednieuw seizoen van De 1% Quiz bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De 1% Quiz terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen van De 1% Quiz start op 27 augustus bij RTL 4, bekijk de promo Bekijk deze video »

Bijzonder talent
Tijl Beckand heeft van zijn redactie te horen gekregen dat één van de kandidaten over een bijzonder talent beschikt. De kandidaat in kwestie kan namelijk heel goed een hinnikend paard nadoen.

Zaterdag 27 augustus start er weer een gloednieuw seizoen van De 1% Quiz bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De 1% Quiz terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's