De Prins met het Witte Haar: verpesten familieruzies huwelijk Co en Hanny? gemist? | Gids.tv

De Prins met het Witte Haar: verpesten familieruzies huwelijk Co en Hanny? gemist?
Amusement

SBS 6
2023-07-16 21:25:02
Tip

Uitzending van De Prins met het Witte Haar gemist? Zondag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van De prins met het witte haar. Deze keer vraagt Co zijn Hanny ten huwelijk. Maar Dennis van der Geest moet hard werken om er een onvergetelijke trouwerij van te maken vanwege strubbelingen binnen de familie.

Hanny denkt nog elke dag aan overleden ex-man
Co en Hanny zijn ras-Amsterdammers van 75+ en lachen heel wat af met z’n tweeën. Ze hebben al jaren een mooie Latrelatie. Co wil zijn Hanny graag op spectaculaire wijze ten huwelijk vragen en hij gaat ervoor. De halve Amsterdamse Jordaan wordt erbij betrokken om het aanzoek tot een onvergetelijk moment te maken. Het is de grote vraag hoe Hanny reageert, aangezien ze nog dagelijks denkt aan haar overleden ex-man.

Ruzies in familie
Ook is het spannend hoe de familie van het stel op leeftijd gaat reageren op het voorgenomen huwelijk. Wil iedereen wel op de bruiloft komen? Dennis van der Geest komt meer te weten over alle strubbelingen binnen de familie. Hij probeert de ruzies op te lossen zodat het een zorgeloze en prachtige huwelijksdag wordt voor Co en Hanny.

Bekijk deze aflevering van De Prins met het Witte Haar hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De prins met het witte haar

De Prins met het Witte Haar video's

De Prins met het Witte Haar TV-Nieuws